fbpx

Testimonials

Anoniem

Annemarie heb ik leren kennen in een periode dat er met mij van alles aan de hand was. Ik was onder behandeling bij mijn psycholoog en ik dacht dat er aan mij diverse inzichten werden gegeven over hoe mijn issues aan te pakken. Vooraf aan dit proces moest ik opnieuw gediagnosticeerd worden, na een proces van weken en het invullen van diverse enquêtes kwam het oordeel. ADHD of althans een neiging naar dat spectrum. Ritalin zou een uitkomst bieden en twee wekelijks een gesprek.

Middenin dit proces ontmoette ik Annemarie en na een gesprek van een paar uur kwam er de vraag via mail vrij snel, sterker nog ik zat nog in de auto op weg naar huis…. kan het zijn dat je meer neigt naar Asperger? Ze kwam met heldere voorbeelden en ook met oplossingen.

En natuurlijk had en heeft ze gelijk. Asperger is een zegen, zeker in de mate waarin ik dit ervaar. Maar de inzichten die Annemarie mij gaf hebben de doorslag gegeven in een snel herstel, althans het omgaan met mijzelf en de keuzes die ik kan en mag maken. Als Annemarie claimt dat zij je kan helpen binnen 6 maanden, met haar eigen ontwikkelde methode dan is dat zo, ze staat voor wat ze zegt, is direct, sterk analytisch en komt met oplossingen die je direct verder helpen.

Je voelt in elk gesprek met Annemarie dat ze houd van haar vak, dat het zo natuurlijk en organisch gaat dat het voelt alsof je haar enige cliënt bent.

Als ik weer een issue ervaar waar ik van vind dat ik er hulp bij nodig heb, aarzel ik geen moment en bel haar direct.

Bij KI bieden wij persoonlijke en individuele behandel- en coaching trajecten aan.