Testimonials

Anoniem

Annemarie heb ik leren kennen in een periode dat er met mij van alles aan de hand was. Ik was onder behandeling bij mijn psycholoog en ik dacht dat er aan mij diverse inzichten werden gegeven over hoe mijn issues aan te pakken. Vooraf aan dit proces moest ik opnieuw gediagnosticeerd worden, na een proces van weken en het invullen van diverse enquêtes kwam het oordeel. ADHD of althans een neiging naar dat spectrum. Ritalin zou een uitkomst bieden en twee wekelijks een gesprek.

Middenin dit proces ontmoette ik Annemarie en na een gesprek van een paar uur kwam er de vraag via mail vrij snel, sterker nog ik zat nog in de auto op weg naar huis…. kan het zijn dat je meer neigt naar Asperger? Ze kwam met heldere voorbeelden en ook met oplossingen.

En natuurlijk had en heeft ze gelijk. Asperger is een zegen, zeker in de mate waarin ik dit ervaar. Maar de inzichten die Annemarie mij gaf hebben de doorslag gegeven in een snel herstel, althans het omgaan met mijzelf en de keuzes die ik kan en mag maken. Als Annemarie claimt dat zij je kan helpen binnen 6 maanden, met haar eigen ontwikkelde methode dan is dat zo, ze staat voor wat ze zegt, is direct, sterk analytisch en komt met oplossingen die je direct verder helpen.

Je voelt in elk gesprek met Annemarie dat ze houd van haar vak, dat het zo natuurlijk en organisch gaat dat het voelt alsof je haar enige cliënt bent.

Als ik weer een issue ervaar waar ik van vind dat ik er hulp bij nodig heb, aarzel ik geen moment en bel haar direct.

Marie

Danny is een bijzondere coach en zeker niet voor iedereen en dat bedoel ik in positieve zin.
Toen ik Danny voor het eerst ontmoette viel me op dat hij mij vooral als mens benaderde ipv als client en dat hij de problemen waar ik op dat moment tegenaan liep serieus nam.

Hij stelde eerst vooral veel vragen om helder te krijgen wat het probleem precies was en vroeg net zo lang door tot ik zelf helder had wat het probleem precies was en dat bleek dieper te zitten dan ik dacht.

Ik ben tijdens onze eerste sessie een paar keer boos geworden en zelfs een keer weggelopen omdat hij iedere keer zijn vinger op de zere plek legde en zich niet liet ontmoedigen door mijn afwijzende houding, integendeel, hij werd er juist vasthoudender en directer door.
De sessie duurde 3 uur maar ik heb op geen enkel moment het gevoel gehad dat zijn aandacht verslapte en merkte dat ik hem dingen vertelde die ik nog nooit met iemand had gedeeld zonder me te schamen of me kwetsbaar te voelen.

Danny confronteert zonder de bedoeling te willen kwetsen, hij is betrokken zonder mee te huilen en stelt vragen waardoor je zelf tot inzichten komt. Hij deelt zijn eigen ervaringen met de intentie te laten zien dat ook hij heeft geworsteld en geleerd heeft van zijn fouten waardoor hij zich is blijven ontwikkelen als mens.
Zijn levenservaring stelt hem in staat zich in veel situaties te verplaatsen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.
Danny houdt niet van hokjes omdat hij gelooft dat ieder mens uniek is en zo benadert hij mensen ook.
Door mijn sessies met Danny ontwikkelt mijn leven zich in positieve zin, ik trek me minder aan van wat anderen zeggen of denken, luister meer naar mezelf en durf risico’s te nemen die ik daarvoor niet nam uit angst te falen.

Danny heeft me laten zien dat je best mag falen zolang je er maar van leert en het de volgende keer anders doet.
Ik ben hem zeer dankbaar.
Bij KI bieden wij persoonlijke en individuele behandel- en coaching trajecten aan.